Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعه «پروا» به آهنگسازی و تنظیم حبیب خزایی‌فر و خوانندگی محمد معتمدی در قالب تیتراژ پایانی مجموعه تلویزیونی «وضعیت زرد» پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، موسیقی تیتراژ پایانی مجموعه تلویزیونی «وضعیت زرد» با شعری از محمدمهدی سیار، آهنگسازی و تنظیم حبیب خزایی‌فر و خوانندگی محمد معتمدی در قالب تک‌آهنگ «پروا» منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این قطعه علی جعفری پویان، میلاد عالمی، امین غفاری ‎نوازندگان ‎ویولن، سهراب برهمندی، علی جعفری پویان نوازندگان ویولا، کریم قربانی نوازنده ویولنسل، ایمان جعفری پویان نوازنده کلارینت، حسین میرزایی نوازنده هورن، مهدی رمضانی ضبط، محمد سعید شایان میکس و مسترینگ و محسن صفایی فرد مدیر تولید، عوامل اجرایی را تشکیل می‌دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد معتمدی خواننده ایرانی موسیقی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر

 به گزارش تابناک، علی مطهری در خصوص جایگزین شدن دف زن در مراسم سالگرد شهید آیت الله مرتضی مطهری توضیحاتی ارائه داد.
 

علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم‌ها نسبت به لاک غلیظ ناخن‌های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم‌های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت‌های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

دیگر خبرها

  • دانلود آهنگ های شاد جدید 1403
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • نگاهی به وضعیت بارندگی‌ها و سیلاب در نقاط مختلف انابد + فیلم